4 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Theater de Kampanje

25% korting

De Kampanje, een prachtig theater in de Noordkop. Als lezer kun je nu profiteren van een exclusieve korting van 25% op twee geweldige voorstellingen in Theater de Kampanje. Ervaar de magie van live theater met Kijkbuisvrienden met o.a. Tony Neef en Loekie Knol op vrijdag 8 december of laat je betoveren door de tijdloze elegantie van Het Zwanenmeer op zaterdag 30 december.

Reserveer je tickets met de actiecode RABOLEDEN23 voor een onvergetelijke avond uit!

Reserveer direct je tickets

Theater De Purmaryn

10% korting

Gelegen in het hart van Purmerend, is Theater De Purmaryn een bruisende ontmoetingsplaats voor liefhebbers van muziek, toneel, cabaret en nog veel meer. Leden van Rabobank ontvangen 10% korting op de volgende voorstellingen: Disney Winnie de Poeh – woensdag 3 januari om 13.30 uur, Je Anne de musical – donderdag 29 februari om 20.15 uur, Lisa Ostermann – zaterdag 6 april om 20.30 uur en Belle Perez & Live band – donderdag 16 mei om 20.15 uur. Gebruik de actiecode: RABOBANK10 bij je bestelling. Veel plezier!

Reserveer direct je tickets

Schouwburg Het Park

€ 4,50 korting

Schouwburg Het Park is het theater voor professionele podiumkunsten, regionale amateurgezelschappen, concerten en feesten gevestigd in Hoorn, West-Friesland. Rabobankleden kunnen op vrijdag 15 december met korting naar de jeugdvoorstelling ‘1000+1 Nacht (8+)’ van de Toneelmakerij! Ontroerend muziektheater over de kracht van het vertellen van verhalen. Met prachtige oosterse livemuziek, zang en oogstrelende decors.

Leden betalen slechts € 15,00 in plaats van € 19,50 met de actiecode RABO2023. Veel plezier!

Reserveer je tickets

KNHB collectie met korting

Wedstrijdoutfits, boeken en tassen

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond wil samen met verenigingen en partners zoals Rabobank de hockeysport nog beter, leuker en mooier maken. Een uitgebreide collectie van KNHB hockeyspullen is te vinden bij HockeyDirect. Niet alleen wedstrijdoutfits voor kinderen en volwassenen maar ook boeken, tassen en scheidsrechter items. Met de kortingscode RABOBANK10 krijgen Rabobank leden 10% korting op de KNHB merchandise die beschikbaar is in de Oranje Fanshop. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 en kan niet in combinatie met andere acties gebruikt worden.

Ga naar de Oranje Fanshop

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens