4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Ledenraadsleden gezocht!

Meedenken, meedoen én impact hebben

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw lokale Rabobank. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. In onze ledenraad kun je meedenken met de bank, je eigen netwerk uitbreiden en écht impact hebben op de samenleving. Jouw Rabobank zoekt naar nieuwe ledenraadsleden.

Stuur ons een mail

Leden Waterland verdelen € 125.000,-

Stemcampagne Rabo ClubSupport groot succes

Rabo ClubSupport was ook dit jaar zeer geslaagd. Het is mooi om te zien dat zoveel clubs hun leden oproepen om te stemmen. En dat zoveel leden hun stem ook hebben uitgebracht. In het leefgebied Waterland en Omstreken werd een bedrag van € 125.000,- verdeeld. In totaal hebben 2953 leden 8.859 stemmen uitgebracht. Dit komt neer op €14,09 per stem. Het aantal deelnemende clubs was 218.

Kijk hier voor de uitslag

Wisseling in directie

Karin Kuin volgt Eric Zwart op

Directeur Eric Zwart heeft per 1 september het stokje overgedragen aan Karin Kuin. Eric is benoemd als directeur coöperatieve Rabobank Amersfoort-Eemland. Karin startte bij Rabobank West-Friesland en droeg voor de regio Leiden Haaglanden en de regiodirectie bij aan diverse projecten. De Raad van Commissarissen van Rabobank Waterland en Omstreken leerde Karin in het sollicitatieproces kennen als een nuchtere en pragmatische persoonlijkheid. De commissarissen en ledenraadsleden wensen Karin veel succes in haar nieuwe functie.

Ondersteuning op maat

Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpen wij sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat in de vorm van 1-op-1 trajectbegeleiding en online masterclasses en workshops. Heb jij een hulpvraag, bijvoorbeeld over het verduurzamen van je clubhuis of het werven van meer sponsors? Doe dan een aanvraag voor Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning.

Kijk hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens