4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Ledenraadsleden gezocht!

Meedenken, meedoen én impact hebben

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw lokale Rabobank. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. In onze ledenraad kun je meedenken met de bank, je eigen netwerk uitbreiden en écht impact hebben op de samenleving. Jouw Rabobank zoekt naar nieuwe ledenraadsleden. Heb je interesse?

Stuur ons een mail

Leden West-Friesland verdelen € 3 5 0 .00 0 , -

Stemcampagne Rabo ClubSupport groot succes

Rabo ClubSupport was ook dit jaar zeer geslaagd. Het is mooi om te zien dat zoveel clubs hun leden oproepen om te stemmen. En dat zoveel leden hun stem ook hebben uitgebracht. In het leefgebied West-Friesland werd een bedrag van € 350.000,- verdeeld. In totaal hebben 11.597 leden 34.791 stemmen uitgebracht. Dit komt neer op een bedrag van € 10,06 per stem. Het aantal deelnemende clubs was 781.

Kijk hier voor de uitslag

Vraag een donatie aan!

Een goed idee maar niet de middelen?

Heb jij een goed plan voor jouw vereniging of stichting? En heb je niet voldoende financiële middelen om dat project te realiseren? Dan kun je een aanvraag indienen voor een donatie uit het Coöperatief Dividend. Via het Coöperatiefonds ondersteunen we uiteenlopende maatschappelijke en duurzame initiatieven. Dus heb je een goed idee, maar niet de middelen? Mail ons en je ontvangt een link met meer informatie en de voorwaarden.

Stuur ons een mail

Ondersteuning op maat

Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpen wij sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat in de vorm van 1-op-1 trajectbegeleiding en online masterclasses en workshops. Heb jij een hulpvraag, bijvoorbeeld over het verduurzamen van je clubhuis of het werven van meer sponsors? Doe dan een aanvraag voor Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning.

Kijk hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens