4 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Verbluffende techniek

Ontdek het Steendrukmuseum

In het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard ontdek en beleef je de impact van de uitvinding van de lithografie. Dankzij dit medium konden afbeeldingen op grote schaal worden gedrukt, waardoor het aan de basis van onze hedendaagse beeldcultuur staat. Wist je dat de techniek zelfs gebruikt wordt voor het maken van de modernste microchips? Sinds 11 november is de expo te zien: PUNT. Pointillisme. Pop-art. Pixel. In het museumatelier zijn dagelijks mensen aan het werk met het steendrukambacht. Rabobank-leden krijgen korting op entreetickets tot 1 februari 2024.

Toon bij de kassa je Rabo-pas en ontvang € 2 korting op de entree.

Bekijk meer informatie over het Steendrukmuseum

SeniorWeb helpt

Zelf digitaal je bankzaken regelen

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 470 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Ze maken de digitale wereld begrijpelijk met tips, stap-voor-stap uitleg, computerhulp en cursussen. Rabobank-leden die nu lid worden van SeniorWeb betalen de rest van 2023 geen lidmaatschapskosten en voor 2024 slechts € 33 (dat is € 5 ledenkorting). Ook krijg je het boek ‘Veilig en vertrouwd online’ en een pasbeschermer cadeau. Dit aanbod is geldig tot 31 december 2023.

Vul het formulier in op seniorweb.nl/rabobank of bel 030-2769965.

Invloed van digitalisering

Onmisbaar boek om huidige tijd te begrijpen

Roland van der Vorst, hoofd Innovatie bij Rabobank, onderzoekt de diepgaande invloed van digitalisering op het dagelijks leven. Technologie ontwikkelt zich razendsnel, wat angst voor het onbekende, controleverlies en afhankelijkheid oproept. Roland neemt de lezer in zijn boek ‘De toekomst is eindeloos’ mee naar diverse settings en toont hoe digitalisering ons bestaan beïnvloedt. Hij presenteert een radicaal, maar optimistisch beeld van het leven in het digitale tijdperk.

Rabobank-leden betalen tot 31 december 2023 geen € 22,99, maar € 17,50 met de code LVHHV2311454

Bestel het boek met korting bij Boekenwereld

KNHB collectie met korting

Wedstrijdoutfits, boeken en tassen

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond wil samen met verenigingen en partners zoals Rabobank de hockeysport nog beter, leuker en mooier maken. Een uitgebreide collectie van KNHB hockeyspullen is te vinden bij HockeyDirect. Niet alleen wedstrijdoutfits voor kinderen en volwassenen maar ook boeken, tassen en scheidsrechter items. Met de kortingscode RABOBANK10 krijgen Rabobank leden 10% korting op de KNHB merchandise die beschikbaar is in de Oranje Fanshop. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 en kan niet in combinatie met andere acties gebruikt worden.

Ga naar de Oranje Fanshop

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens