4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Rabo ClubSupport stemcampagne

Bekijk de uitslag

In september stemden onze leden massaal op de clubs en verenigingen die zich aangemeld hadden voor de Rabo ClubSupport stemcampagne. Dankzij alle stemmen konden we in oktober meer dan 30.000 verenigingen, clubs en stichtingen blij maken met een bijdrage. Benieuwd naar de winnende clubs in jouw regio?

Bekijk de winnende clubs hier

Herken en voorkom fraude

Frauderen, zo werkt het!

We doen steeds meer bankzaken online. Dat maakt het leven makkelijker maar brengt ook risico’s met zich mee, zoals online criminaliteit en fraude. Het is belangrijk om fraude op tijd te herkennen en zo te voorkomen. Rabobank biedt samen met partners allerlei hulpmiddelen en informatie om veilig te bankieren zoals lessen over aankoopfraude, bankhelpdeskfraude, phishing en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie

Voor (startende) energiecoöperaties

De Rabo Ontwikkelbijdrage

Voor de opstart van een energiecoöperatie, professionalisering of ontwikkeling van een (eerste) project is geld nodig. Speciaal voor energiecoöperaties in Oost-Brabant is er voor die eerste ontwikkelfase de Rabo Ontwikkelbijdrage. Energiecoöperaties kunnen een aanvraag indienen voor een ontwikkelbijdrage van maximaal € 10.000.

Klik hier voor meer informatie en de criteria

Sluit je aan bij de ledenraad

Lokaal impact maken iets voor jou?

Wil jij meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank De Kempen. We zoeken ledenraadsleden met een mening en een lokaal netwerk. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke rol binnen de bank. Interesse? Mail dan naar: communicatie.obr@rabobank.nl We moedigen vrouwen en kandidaten tussen de 18 en 45 jaar extra aan om te reageren.

Meer weten? Klik hier

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens