4 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Bezoek Bevrijdingsmuseum Zeeland

Beleef de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog

Het Bevrijdingsmuseum Zeeland toont de veelbewogen geschiedenis van Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Slag om de Schelde, die als doel had de Atlantikwall te doorbreken en de aanvoerlijn naar de havens van Antwerpen vrij te maken, neemt een prominente plaats in. Ook is er een drie hectare groot bevrijdingspark. Als lid van de Rabobank krijg je als volwassene 1,-- euro korting op een entreeticket en kinderen krijgen een gratis speurtocht bij de entree van het museum.

Bestel je tickets met kortingscode: RABOLEDEN. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024.

Bestel je tickets met korting

Maak kennis met de haven

Bezoek in Terneuzen het Portaal van Vlaanderen

Een bezoek aan het haveninformatiecentrum Portaal van Vlaanderen is een unieke belevenis voor iedereen. Hier leer je alles over de havens van North Sea Port. De dag wordt nog leuker met een rondleiding over het sluizencomplex of een rondvaart over het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Zo kun je één van de grootste sluizen ter wereld van dichtbij bekijken. Ook vind je hier het nieuwe Tourist Information Point met informatie over attracties, culturele evenementen en restaurants.

Rabobank-leden krijgen een gratis consumptie bij een bezoek aan het Portaal van Vlaanderen. Voor maximaal twee personen, op vertoon van dit artikel t/m juni 2024.

Bekijk wat je kunt doen bij Portaal van Vlaanderen

Ervaar de spanning van de Formule 1!

Met korting racen bij E-SIM Middelburg

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om een Formule 1-auto te besturen? Bij E-SIM Middelburg ervaar je hoe het is om met 300 kilometer per uur over het circuit te racen in een professionele F1-simulator. Neem het in een van onze tien simulators op tegen je vrienden, familie of collega’s in een virtuele Grand Prix van een uur. Wie pakt als eerste de zwart-wit geblokte vlag?

Leden van de Rabobank kunnen nu met 20% korting een racesessie op onze website reserveren. Gebruik de actiecode RABO_LEDENACTIE. Deze actie is geldig t/m 31 januari 2024.

Reserveer je raceseat met korting

Goed voor jou én voor de boer!

(H)eerlijke Sophini groentepasta

Gezonder eten zonder in te leveren op de vertrouwde pasta smaak? Sophini groentepasta is gemaakt met 35% écht verse groenten waardoor je (h)eerlijk kan genieten én meer groenten binnenkrijgt. Deze Zeeuwse pasta, die zo veel mogelijk van Nederlandse reststromen wordt gemaakt, kan je tot en met 31 december 2023 met 10% korting proberen (kortingscode RABO10). Dat is genieten met beide mondhoeken omhoog!

Bestel je groentepasta met korting

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens