4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Doe de 50Plus WoonTest

Hoe wil jij later wonen?

Een toekomstbestendige woonsituatie? Er zijn verschillende mogelijkheden die voor jou interessant kunnen zijn. Wil je bijvoorbeeld kleiner wonen, gelijkvloers wonen of lijkt het je interessant om samen te bouwen? Met onze 50Plus WoonTest krijg je inzicht in jouw huidige woon- en leefsituatie en welke wensen en oplossingen er zijn om een passende woning voor de toekomst te realiseren.

Start de 50Plus WoonTest

Herken en voorkom fraude

Frauderen, zo werkt het!

We doen steeds meer bankzaken online. Dat maakt het leven makkelijker maar brengt ook risico’s met zich mee, zoals online criminaliteit en fraude. Het is belangrijk om fraude op tijd te herkennen en zo te voorkomen. Rabobank biedt samen met partners allerlei hulpmiddelen en informatie om veilig te bankieren zoals lessen over aankoopfraude, bankhelpdeskfraude, phishing en nog veel meer.

Klik hier voor alle informatie

Nieuwe ledenraadsleden Zeeuwse Delta

Even voorstellen!

In september zijn er maar liefst zes nieuwe leden in de ledenraad gestart: Inge de Kok, Leanne Dirksen, Esmee Caljouw, Jasper Blik, Roland Goovers en Priscilla Janse. Samen met 35 anderen vertegenwoordigen zij onze 46.500 leden in de Zeeuwse Delta. De ledenraadsleden denken mee en geven advies over belangrijke thema’s zoals onze dienstverlening en onze rol in de samenleving. Maak jij ook graag impact op de samenleving en woon jij in Tholen of Schouwen-Duivenland?

Kijk hier voor meer informatie

Steun nodig voor mooie plannen?

Rabo Coöperatiefonds Zeeuwse Delta

Heeft jouw vereniging of stichting een goed idee of heb je maatschappelijke idealen? Dan wil Rabobank Zeeuwse Delta daar aan meebetalen! Wij geven een deel van de winst terug aan de samenleving. Bijvoorbeeld voor het verduurzamen van je clubhuis, een project rondom gezonde voeding of ideeën om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Financiële steun hiervoor kun je aanvragen bij het Rabo Coöperatiefonds.

Klik hier voor de voorwaarden en het aanvraagformulier

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens