4 min

Speciaal voor jou

Ledenaanbiedingen

Restaurant Metropole

Lokaal, regionaal lunchen en diner met een sociaal karakter!

Beleef bijzondere momenten bij Metropole in Gorinchem! Dit restaurant met maatschappelijke meerwaarde gebruikt lokale producten en werkt met regionaal bekende leveranciers.

Zelf ervaren? In januari en februari 2024 krijg je 10% korting op de volledige rekening voor lunch en diner op vertoon van deze aanbieding. Tot ziens!

Invloed van digitalisering

Onmisbaar boek om huidige tijd te begrijpen

Roland van der Vorst, hoofd Innovatie bij Rabobank, onderzoekt de diepgaande invloed van digitalisering op het dagelijks leven. Technologie ontwikkelt zich razendsnel, wat angst voor het onbekende, controleverlies en afhankelijkheid oproept. Van der Vorst neemt de lezer in zijn boek ‘De toekomst is eindeloos’ mee naar diverse settings en toont hoe digitalisering ons bestaan beïnvloedt. Hij presenteert een radicaal, maar optimistisch beeld van het leven in het digitale tijdperk.

Rabobank-leden betalen tot 31 december 2023 geen 22,99 euro, maar slechts 17,50 euro vmet de code LVHHV2311454

Bestel het boek met korting bij Boekenwereld

New Optimist wintercollectie

Spread your optimism. Wear it

In het hart van Amsterdam staat de NO-kledingfabriek. Ratelende naaimachines, uitgerolde stoffen in een creatieve meltingpot met onze getalenteerde makers. Samen vieren we een nieuw geluid in mode. De kleding van New Optimist is gemaakt volgens circulaire design- en productieprincipes. Dat betekent dat New Optimist kleding maakt met zo min mogelijk vervuiling en verspilling en dat kleding zó wordt ontworpen dat het zo lang mogelijk meegaat. Natuurlijk is er ook gratis reparatie als dat nodig is.

Leden van Rabobank ontvangen 25 procent korting op een artikel uit de wintercollectie met de code ‘YESFUTURE’

Bekijk de collectie van New Optimist

KNHB collectie met korting

Wedstrijdoutfits, boeken en tassen

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond wil samen met verenigingen en partners zoals Rabobank de hockeysport nog beter, leuker en mooier maken. Een uitgebreide collectie van KNHB hockeyspullen is te vinden bij HockeyDirect. Niet alleen wedstrijdoutfits voor kinderen en volwassenen maar ook boeken, tassen en scheidsrechter items. Met de kortingscode RABOBANK10 krijgen Rabobank leden 10% korting op de KNHB merchandise die beschikbaar is in de Oranje Fanshop. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 en kan niet in combinatie met andere acties gebruikt worden.

Ga naar de Oranje Fanshop

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens