4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Herken en voorkom fraude

Houd je geld veilig

Criminelen bedenken steeds nieuwe manieren om je persoonlijke gegevens te achterhalen om zo bij je geld te komen. Bijvoorbeeld via een valse e-mail, sms of telefoontje. Wees dus altijd alert. Om daarbij te helpen heeft Rabobank allerlei tips en informatie beschikbaar. Die staan op rabobank.nl/veiligbankieren. Hier vind je ook de terugkijklink van de uitzending ‘Houd je geld veilig, herken fraude’ waarin experts aan het woord komen en uitleggen hoe je fraude kunt voorkomen.

Kijk hier voor meer informatie

Clubs blij met cheque

Coöperatief Dividend

Het hoort bij onze bank. Een deel van het resultaat teruggeven aan de gemeenschap. Onlangs namen weer veel clubs een cheque in ontvangst met een bijdrage uit het Coöperatiefonds. Hiermee steunen we initiatieven die bijdragen aan duurzame ontwikkeling in de regio Noordenveld West Groningen. Heeft jouw club een goed idee? Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis of een innovatief project met voedsel?

Kijk hier voor meer informatie

Met de Groenhypotheek

Duurzame nieuwbouwprojecten in de regio

Ben jij benieuwd naar de nieuwbouwprojecten in jouw regio met een Groenverklaring, een Groenhypotheek en een mooie rentekorting? Kijk bijvoorbeeld naar de projecten Meidoorn in Leek of Munster in Winsum. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn door een vrijblijvende financiële check? Neem contact met ons of je intermediair op.

Kijk op bpd.nl/woningen of rabobank.nl/nieuwbouw en rabobank.nl/groenhypotheek

Check de gegevens

Rabo ClubSupport Stemcampagne 2024

De voorbereiding voor de inschrijving van de Rabo ClubSupport Stemcampagne 2024 is in volle gang. Eind mei willen we je club goed kunnen bereiken. Ben je penningmeester? Check dan in de Rabo App of Rabo Internetbankieren of het emailadres van je club juist staat vermeld. Zo niet, pas dit dan zo snel mogelijk aan. Dit gaat snel en gemakkelijk via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Bestuurswijziging? Geef dit door aan de Kamer van Koophandel en aan de bank.

Klik hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens