4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Dromen en doelen voor de toekomst

Rabo Financieel Plan

Hoe vaak denk jij aan de toekomst? Misschien droom je van een verre reis, een mooie woning of wil je eerder stoppen met werken. Maar kan dat financieel wel? Met het Rabo Financieel Plan krijg je snel inzicht in je mogelijkheden. Zo weet je wat je vandaag al kunt doen voor je doelen van morgen.

Nieuwbouw in de regio

Ontwikkelingen woningmarkt

Heb je een duurzaam nieuwbouwhuis op het oog, bijvoorbeeld Park Langendijk Breda, Meanderhof Bergen op Zoom of Land van Heendrecht Tholen? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk net even anders dan een bestaande woning. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn door een vrijblijvende financiële check? Neem contact met ons of je intermediair op.

Kijk op bpd.nl/woningen of rabobank.nl/nieuwbouw voor meer informatie.

Clubs meld je aan!

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt, waar je jezelf kunt zijn en waar gewerkt wordt aan een duurzame wereld. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag, met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Voor de stemcampagne van Rabo ClubSupport kunnen verenigingen zich vanaf eind mei weer aanmelden. 

Aanmelden? Klik hier

Ga voor inzicht & overzicht

Goede geldkeuzes maken in 2024

Meer grip op je geld en goede financiële keuzes maken, begint met inzicht. In de Rabo App en via Rabo Online Bankieren bieden we daar allerlei mogelijkheden voor. Onder ‘Inzicht’ vind je je inkomsten en uitgaven opgedeeld in categorieën. Zo zie je gemakkelijk of je ergens op kunt bezuinigen, of waar je juist overhoudt. Je maakt hier ook budgetten en spaarpotjes aan of stelt alerts in.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens