4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Rabo Impactfonds!

Maatschappelijke of innovatieve projecten?

Met een maatschappelijk of innovatief initiatief een bijdrage leveren in de regio? Rabobank denkt graag mee om te kijken hoe we samen meer impact maken. Met het Rabo Impactfonds zetten we onze kennis en verbindingskracht in en geven we een deel van onze winst terug aan de samenleving. Verenigingen, stichtingen of organisaties die een maatschappelijk of innovatief project initiëren, kunnen een aanvraag doen.

Klik hier voor de voorwaarden

Sluit jij je ook aan?

Vacatures ledenraadsleden

Jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de lokale samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Bollenstreek. Samen met de dertig andere ledenraadsleden vervul jij een betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. We zoeken jonge leden die een bijdrage leveren aan het versterken van de brede welvaart in de streek. En die bij voorkeur raakvlakken hebben met vitaliteit, onderwijs, bouw, zorg en/of food & agri.

Interesse? Meld je hier aan

Bijdrage voor vier lokale initiatieven

Impact maken doen we samen!

Ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van Rabobank ontvingen vier initiatieven uit onze regio een Duurzaamheidsbijdrage. Zo stimuleren we duurzame innovatie met de Greenport Duin- & Bollenstreek. Versterken we het Future-event voor jongeren in de streek. Leveren we een bijdrage aan de kennistoer die het Fioretti College en de OADB organiseren. Ook steunen we het zonneproject van de Energiecoöperatie Teylingen voor mensen met een kleine beurs.

Ontdek hier meer over hoe Rabobank bijdraagt in onze regio

FUTURE Bollenstreek

3-jarig partnership

Jongeren in de Duin- en Bollenstreek met elkaar verbinden en zo een stevig fundament creëren voor de regio. Dat is waar FUTURE Bollenstreek in gelooft en wat Rabobank van harte ondersteunt met een 3-jarig partnership. FUTURE biedt een platform voor samenwerken, kennisoverdracht en talentontwikkeling. Ze organiseren events in een gezellige en informele sfeer. Ben je tussen de 18 en 35 jaar en woon je in de Bollenstreek? Kom dan eens naar één van de FUTURE events.

Bekijk hier de agenda

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens