4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Herken en voorkom fraude

Houd je geld veilig

Criminelen bedenken steeds nieuwe manieren om je persoonlijke gegevens te achterhalen om zo bij je geld te komen. Bijvoorbeeld via een valse e-mail, sms of telefoontje. Wees dus altijd alert. Om daarbij te helpen heeft Rabobank allerlei tips en informatie beschikbaar. Die staan op rabobank.nl/veiligbankieren. Hier vind je ook de terugkijklink van de uitzending ‘Houd je geld veilig, herken fraude’ waarin experts aan het woord komen en uitleggen hoe je fraude kunt voorkomen.

Kijk hier voor meer informatie

Hulp bij verduurzamen

Coöperatief Isolatiebudget

Rabobank gaat bestaande hypotheekklanten die lid zijn van de bank (of lid willen worden) en een woning met energie­label G en F hebben, helpen om te verduurzamen met het Coöperatief Isolatiebudget. Dit bestaat uit een door de bank betaald energieadvies voor de desbetreffende woning en een mogelijke financiële tegemoetkoming van 1.000 euro voor het treffen van isolatiemaatregelen. Er is een budget van 125 miljoen euro beschikbaar.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie

Registreer je voorkeur

Rabo &Co nu ook digitaal beschikbaar

Omdat je lid bent van Rabobank krijg je drie keer per jaar het magazine Rabo &Co. We hebben zowel een digitale als een papieren versie. Wil jij de digitale Rabo &Co ontvangen? Dat kan. Via Rabo Internetbankieren en de Rabo App kun je dit makkelijk registreren. Bankier je niet online? Dan kun je bellen met 088-7226600. Als je Rabo &Co per post wilt blijven ontvangen, hoef je niets te doen.

Kijk hier meer informatie

Ga voor inzicht & overzicht

Goede geldkeuzes maken in 2024

Meer grip op je geld en goede financiële keuzes maken, begint met inzicht. In de Rabo App en via Rabo Online Bankieren bieden we daar allerlei mogelijkheden voor. Onder ‘Inzicht’ vind je je inkomsten en uitgaven opgedeeld in categorieën. Zo zie je gemakkelijk of je ergens op kunt bezuinigen, of waar je juist overhoudt. Je maakt hier ook budgetten en spaarpotjes aan of stelt alerts in.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens