4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

15.000 euro voor uitleg over windpark

Donatie aan Windcoalitie Haarlemmermeer Zuid

Het Coöperatiefonds van Rabobank Regio Schiphol heeft 15.000,- euro gedoneerd aan Windcoalitie Haarlemmermeer Zuid. Dit geld wordt gebruikt om inwoners van Haarlemmermeer te informeren over de aanvraag voor de aanleg van Windpark Waterwolf, dat zou gaan bestaan uit zes tot tien windmolens in het gebied rondom Abbenes. Een windmolenpark heeft ook voordelen voor de omgeving; zo komt de winst die de windcoalitie maakt, ten goede aan het gebied.

Klik hier voor meer informatie

Hulp bij verduurzamen

Coöperatief Isolatiebudget

Rabobank gaat bestaande hypotheekklanten die lid zijn van de bank (of lid willen worden) en een woning met energie­label G en F hebben, helpen om te verduurzamen met het Coöperatief Isolatiebudget. Dit bestaat uit een door de bank betaald energieadvies voor de desbetreffende woning en een mogelijke financiële tegemoetkoming van 1.000 euro voor het treffen van isolatiemaatregelen. Er is een budget van 125 miljoen euro beschikbaar.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie

Gezocht: verbinders met een mening

Rabobank Regio Schiphol zoekt nieuwe ledenraadsleden

Ben jij een energieke samenwerker en lokale verbinder? Wil je jouw omgeving graag sterker en toekomstbestendiger maken en zie je het als een kans om daarin samen met Rabobank op te trekken? Dan is de ledenraad echt iets voor jou. Rabobank Regio Schiphol heeft plek voor nieuwe ledenraadsleden.

Wil je meer info? Stuur een mail naar communicatie.mra@rabobank.nl.

Herken en voorkom fraude

Houd je geld veilig

Criminelen bedenken steeds nieuwe manieren om je persoonlijke gegevens te achterhalen om zo bij je geld te komen. Bijvoorbeeld via een valse e-mail, sms of telefoontje. Wees dus altijd alert. Om daarbij te helpen heeft Rabobank allerlei tips en informatie beschikbaar. Die staan op rabobank.nl/veiligbankieren. Hier vind je ook de terugkijklink van de uitzending ‘Houd je geld veilig, herken fraude’ waarin experts aan het woord komen en uitleggen hoe je fraude kunt voorkomen.

Kijk hier voor meer informatie

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens