4 min

Wat speelt er in de regio?

In het kort

Eenvoudiger Samen Zelfbouwen

CPO-desk

Als een van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland zien we een stijging in het aantal aanvragen voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap; (CPO)-projecten. Daarom introduceren we de CPO-desk. Deze desk, bemand door experts Dave Verhulst en Geert-Jan van den Oord, biedt een centraal aanspreekpunt voor vragen over financiën en regelgeving bij Samen Zelfbouwen.

Ontdek meer over de CPO-desk op onze website en neem contact op via nieuwbouw.mbr@rabobank.nl

Bossche Bollen Belevenis

Het meest opgeklopte mini-museum ter wereld

Iedereen kent de Bossche Bol. Het heerlijke gebakje houdt de gemoederen ook aardig bezig: wie verzon het, wanneer werd de eerste gemaakt en wat is nu eigenlijk de échte? Jules Lauwerijssen van Bakkerij Royal vond het tijd voor een mini-museum dat sinds 1 april geopend is in de Raadskelder in ’s-Hertogenbosch. ‘De Bossche Bol verbindt iedereen in de stad en ver daarbuiten.’ Kijk bij het ledenvoordeel voor de ledenaanbieding.

Meer weten? Klik hier

Culturele ontwikkeling bij kinderen

Appels-Telkamp Stichting

Het gedachtegoed van wijlen Theo Appels, voormalig directeur van theater De Lievekamp, leeft voort in de activiteiten van de Appels-Telkamp Stichting. Deze stichting bevordert en ondersteunt de kunstzinnige en culturele ontwikkeling van kinderen, met name kinderen uit financieel minder bedeelde gezinnen in Oss. Diny Appels-Telkamp (zie foto), de echtgenote van Theo, zit in het stichtingsbestuur.

Kijk hier voor meer informatie en aanvragen

Veilig bankieren op het podium

In theater De Lievekamp op 8 mei 2024

Op 8 mei is er een voorstelling in theater De Lievekamp in Oss die je op een humoristische wijze álles leert over het herkennen van babbeltrucs en hoe je jezelf ertegen beschermt. Veel mensen maken zich zorgen over deze trucs, waarbij op sluwe wijze een pinpas of geld afhandig gemaakt wordt. Een gezellige én leerzame middag uit!

Op lievekamp.nl bestel je gemakkelijk twee vrijkaarten voor deze voorstelling met de actiecode BABBEL24. Maximaal twee vrijkaarten per persoon.

Klik hier om kaarten te bestellen

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens