2 min

Ondersteunt Rabobank duurzame projecten?

Vraag het Rabobank

Je clubhuis verduurzamen, een innovatief idee ontwikkelen of de kennis over gezonde voeding vergroten – goede ideeën om maatschappelijke impact te maken stimuleert Rabobank maar al te graag. Dit doen we via het Rabo Stimuleringsfonds. Hiermee investeren we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat in maatschappelijke, duurzame en innovatieve projecten die het welzijn van de regio versterken.

Naast ons geld zetten we ook onze kennis en ons netwerk in. Zo realiseren we oplossingen voor verschillende thema’s. Van Financieel Gezonder Leven en Duurzaam Wonen tot Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en initiatieven die bijdragen aan de Energietransitie.

Plannen realiseren

Herenboeren Willemshoeve is een mooi voorbeeld van een initiatief dat we onlangs steunden. Dit is een coöperatief boerenbedrijf op de grens van Soest en Baarn. Dankzij de bijdrage uit het Rabo Stimuleringsfonds kunnen ze mooie plannen realiseren, zoals het aanleggen van houtwallen.

Goed om te weten: het Rabo Stimuleringsfonds werkt lokaal. Vier keer per jaar beoordelen lokale commissies met ledenraadsleden de aanvragen die binnenkomen.

Aanvraag indienen

Heeft jouw vereniging, stichting of organisatie een goed idee dat één van onze maatschappelijke thema’s raakt? Dien dan een aanvraag in via rabo.nl/mn/stimuleringsfonds. Misschien komt jouw project of initiatief in aanmerking en kunnen we samen meer impact maken.

Wanda Thiel
Adviseur Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie

Jouw aanvraag indienen

Heb je ook een vraag voor deze rubriek?

Stuur ons een e-mail

Meer lezen over dit onderwerp?

Wat vind jij van de digitale Rabo &Co?

Wat fijn dat je je mening wilt geven over de digitale Rabo &Co. Daar zijn we heel blij mee.

max. 500 tekens